Home


Mensen raken met schoonheid.

Dat is wat ik wil bereiken met mijn werk als muzikant, filmer, componist, workshopleider en dirigent. Dat ze hun schild laten zakken, waardoor ze iets nieuws ervaren en hun eigen energie voelen.

Wat ik heel leuk vind, is mensen enthousiast maken zodat ze dingen gaan doen die ze nooit van zichzelf verwachtten. Niet om ze voor gek te zetten, maar om iets nieuws over zichzelf te leren. Mensen ervaren een wereld die ze niet kennen: ongecompli-ceerd, waar gek zijn en oordelen niet bestaan.

Als ik voor een groep sta, gaan mensen mee in mijn energie. Ik ben de spil in een ratjetoe van mensen en culturen en verbind deze met elkaar. Iedereen komt tot zijn recht en ik help met het verleggen van zelf opgeworpen grenzen.

Muziek maken is een ontmoeting. Je maakt het niet alleen voor jezelf, maar ook om een ander te raken. Het gaat er mij niet om dat de muziek perfect moet klinken, maar wél dat iemand op het niveau dat hij aankan, en dan net één streepje verder, presteert. In die zin vraag ik veel van de mensen waarmee ik werk.

Hermine Schneider 

Spreekt mijn werk, of mijn manier van werken je aan? Neem gerust contact op. Mail of bel 06 - 23 53 64 21