Eerdere projecten

Eerder projecten en orkesten:

United Womens Orchestra, Perfume de Salsa, Jaghaa, Amstel Big Band, The Sophisticated Ladies, Billy Brooks Rainbow Peace Orchestra, DOM 7, de Hermini’s, Idemo sextet, Utrecht Deep artment, Con Alma, Utrecht Jazz Pool, het Zuiderzeeorkest, Het Verdriet van Tilburg, Dogtroep, Flying Meatballs, Dr Engelhardtcorps Den Dolder en nog vele anderen.


Jaghaa speelt en zingt met een heel scala aan instrumenten in spraakmakende en vernieuwende combinaties. De verschillende muzikale achtergronden van de bandleden inspireren tot het creëren van een eigen stijl: een synergie van het klassieke westen, het uitbundige zuiden of het mystieke oosten.....

Raj Mohan -- zang, harmonium
Hermine Schneider -- bugel, trompet
Fredrike de Winter -- marimba, accordeon
Zoumana Diarra -- gitaar, balafoon, kora
Floor Wittink, saxofoon

Das United Women’s Orchestra war eine Big Band von professionellen Musikerinnen aus Deutschland, den Niederlanden und Großbritannien, die dem Modern und dem Creative Jazz verpflichtet war.
Deze documentaire heb ik gemaakt (samen met Teddy Steen) omdat het UWO na vele bijzondere jaren ermee ophield.

Filmpjes van vroegere projecten.
Veel filmpjes van vroeger zij op video opgenomen en zijn er zeer in kwaliteit op achteruit gegaan. Hier een kleine greep uit het materiaal wat nog een beetje kwalitatief redelijk beeld heeft.
Erg grappig om terug te kijken.

Het eerste filmpje komt uit de voorstelling 'de firma Luchtdicht' van de muziektheatregroep Timbila.
Kindervoorstellingen.
Dominique Romeny, Onno van Swigchem, Hermine Schneider.

De voorstelling Nachtverhalen van de muziektheatergroep Timbila. Fredrike de Winter, Onno van Swigchem, Hermine Schneider

Perfume de Salsa met Anabella da Silva, Doré van Deijck, Teddy Steen, Sonja griefahn, Hermine Schneider, Titia Bal, Eugenie Geurts, Marianne Bleeker.

Perfume de Salsa bij een of ander tv programma. Music Cityhall

Sophisticated Ladies (vrouwenbigband) op bezoek bij Sonja Barend. Als gast speelde Annie van 't Zelfde mee.

Perfume de Salsa in Cuba

De Sophisticated Ladies bij de Nederlandse filmdagen. Samen met Marco Bakker verzorden wij de opening van het gala. Tijdens de repetities werd er ontzettend op gehamerd dat we heeeel snel van het podium moesten verdwijnen. We waren heel braaf en deden precies wat ons opgedragn was. Kijk tot het eind.