1. Later is nu!!

Op zoek naar inspiratie

Vanaf 1 april t/m eind september 2021 ga ik door Europa trekken met m’n bus, hond, trompet en videocamera. Afhankelijk natuurlijk of de toestand van de corona het toelaat. Ik ga op zoek naar vrouwen (van rond de 50 jaar) die mij op het gebied van de kunsten kunnen inspireren. Vrouwen die op eigenzinnige wijze met kunst, fotografie, muziek, theater bezig zijn. 

Documentaires

Van de kunstenmaaksters die ik ga ontmoeten wil ik een documentaire maken. Ik wil graag horen wat hen door de jaren heen heeft geïnspireerd, wat hen nu inspireert. Ik wil de inspiratie laten zien op film. Ik wil het laten horen. Ik wil weten hoe zij zich hebben ontwikkeld in de loop der jaren. Wat zij op hun weg zijn tegengekomen? Wat leer je van die weg? Hoe staat dat in dienst van de kunsten?

Ik ga een blog bijhouden waarin ik vertel over wie ik ontmoet, waar ik ben, wat mij inspireert. Een blog met tekst, video, muziek en foto’s.