Catching Cultures Orchestra

Catching Cultures Orchestra geeft de muziek die vluchtelingen hebben meegenomen een plek in de Nederlandse samenleving en biedt mensen met verschillende culturele achtergronden de gelegenheid samen muziek te maken in interactie met een divers publiek. Onze pijlers zijn muzikale nieuwsgierigheid en sociale betrokkenheid.

Waterproof live

Water heeft een enorme schoonheid in zich. Kijk maar eens goed naar een druppel, of ervaar de overweldigende kracht van een waterval. Waterproof live is een verzameling films en projecten waarin ik als artistiek leider experimenteer met de combinatie van water, eigen gemaakte films en muziek. Ik wil mensen raken, dat hun schil afgaat, dat ze iets nieuws ervaren en hun eigen energie voelen.

Slaapzak concerten

Lekker weggedoken in je slaapzak op je campingmatje, met volop warme thee binnen handbereik kun je genieten van deze concerten van een uur, waarin improvisaties en geschreven stukken zich afwisselen.

Brassberries

Brassberries is een feestelijke achtkoppige pocket brass band.
We weten hoe we een feestje moeten bouwen in ’t cafe of op straat, bij openingen of op festivals. 
We spelen muziek met invloeden uit de hele wereld, van aanstekelijke New Orleans funk tot subtiele Franse jazz-soul en Balkan groove.

Kushband

De muziek van Kush Band brengt authentieke Soedanese ritmes  en liedjes uit de woestijn naar Nederland . Muziek met complexe percussie, lyrische melodielijnen en een sterke Afrikaanse groove. Bandleider is Mo Ahmed, zanger en djembéspeler uit Soedan. De volledige Kush Band van 7-8 muzikanten is om te dansen: de band brengt mensen meestal binnen enkele minuten op de been. In de kleinere  semi-akoestische set (Kush Acoustic) ervaart het publiek volop de vreugde van de complexe ritmes en lyrische liedjes.